06 oktoober 2009

Vallalehest

Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas kandideerib Pühalepa vallavolikogusse 3 inimest- Toomas Remmelkoor, Külli Friedemann ja Hergo Tasuja. Nimekiri võiks ehk pikem olla, aga kvantiteedile tuleb kvaliteeti eelistada.

Me ei vastanda end teistele nimekirjadele. Volikogusse kandideerimisel on vaid üks eesmärk - soov valla asjades kaasa rääkida ning midagi ka reaalselt ära teha. Lisaks kohalikule oma valla tasandile tuleks asjadele vaadata ka laiemalt. Hiiumaa eri omavalitsuste vaheline koostöö on oluline. Samas on oluline hoida kätt pulsil ka riigitasandil. Et vastu võetud otsused oleksid vallaelanike soovidele vastavad, tuleb valla tasandilt õiged suunised anda. Just seepärast kandideerimegi IRL-i nimekirjas. Vahetu kontakt ministrite ja ministeeriumi töötajatega aitab kaasa, et nö „ülevalt poolt“ ei korraldata meie elu meie endi soovide vastaselt.

Me leiame, et Pühalepa valla elanik on arukas. Sestap on selge, et populistlikke lubadusi me ei jaga. Praegu, mil rahalised võimalused on väiksemad kui paari aasta eest, tuleb iga krooni paigutamine väga hoolikalt läbi kaaluda. Volikogus vastu võetavad otsused mõjutavad meie igapäevast elu. On oluline, et volikogusse valitavad isikud oleksid valmis vaeva nägema. Niisama kohvitamiseks ja jutu vestmiseks on alternatiivsed võimalused. Meie kandideerime, sest oleme valmis tööd tegema.

Tahame, et Pühalepa vald suudaks oma elanikele ning ettevõtjatele pakkuda konkurentsivõimelist elu- ja ettevõtluskeskkonda. Vallavalitsus peab aitama oma elanike head ideed teoks teha. Soovime, et meie inimestele oleks tagatud kvaliteetsed võimalused õppimiseks, tööks ja eneseteostuseks.

Oleme valmis ära kuulama kõik arvamused ja valla elanike mõtted. Vald on oma elanike nägu. Tule 18. oktoobril kindlasti valima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar